+31 (0) 597 - 434 911

Bionic Technology RTL7 Ondernemend Nederland

Terug naar Nieuws

Bionic Technology RTL7 Ondernemend Nederland

Bionic Technology uit Winschoten was zondagochtend 9 juni te zien op RTL7 bij Ondernemend Nederland. Bionic is leverancier van de nanotechnologie in de producten van Nanobescherming. De aflevering is terug te kijken op de website "Heb ik iets gemist".

In de uitzending van het businessprogramma demonstreert Bionic Technology de technologie die aan de basis staat van de producten die we o.a. bij www.asterics.nl verkopen. De uitzending gaat over het thema water en laat bijvoorbeeld nanocoating in werking zien: de coating die het mogelijk maakt dat water glijdt op een oppervlakte, die water normaal zou absorberen.

Het water dringt daardoor niet de oppervlakte binnen, maar blijft er op liggen. Op die manier glijdt water bijvoorbeeld van de onderkant van een boot af, waardoor hij onderhoudsvrijer wordt. Of heeft de regen geen grip meer op je zo zorgvuldig gepoetste auto.

De nanocoating-techniek kun je als consument kopen in onze productlijnen 'Jarenlang Glans' en 'Schoonmaken'. www.asterics.nl is erkend reseller van de technologie van Bionic Technology, met producten speciaal op de consument gericht.

Meer informatie?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op

 
 

Bekijk ook

 Komende week zijn wij voor het eerst op deze beurs aanwezig. Voucher nodig ga naar de website van PD Drenthe.
 
Lees het hele bericht
 CFP Green Buildings organiseerde op haar congres 2018 de pitches in het Tropeninstituut te Amsterdam
 
Lees het hele bericht