+31 (0)85 902 6950

Opleidingen

Het hele jaar door verzorgen we trainingen in ons opleidingscentrum op onze locatie te Winschoten of op locatie. U kunt dus kiezen uit meerdere trainingsdatums, zodat u altijd een geschikte tijd kunt vinden. Bij de trainingen is de groepsgrootte maximaal 8 personen. Groot genoeg om interactief met elkaar aan de slag te gaan en klein genoeg om voldoende persoonlijke aandacht te krijgen.

Om applicatiepartner van Bionic Technology te worden dient een bedrijf minimaal één gecertificeerde medewerker in dienst te hebben om aan de gestelde voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij te voldoen. 

Commerciële training

De training is bestemd voor o.a. ondernemers, sales medewerkers en leidinggevenden, die in die rol verantwoordelijk zijn voor de verkoop, calculatie en marketingactiviteiten binnen hun organisatie.

Applicatie training en Perma Training

De training is bestemd voor medewerkers, ondernemers en leidinggevenden, die nano coatings gaan verwerken/aanbrengen in de dagelijkse praktijk. Perma training wordt gegeven op basis van aanvraag en men dient t.a.t. over de basisapplicatie training en persoonlijke certificering te beschikken.

Trainingsgroepen

Wij verzorgen deze trainingen desgewenst ook voor groepen (minimaal 6 personen) per bedrijf met hetzelfde trainingsprogramma. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt. De training kan dan ook naar uw wensen worden aangepast op uw specifieke bedrijfsproces.

Prijzen

Graag maken wij voor u een passende aanbieding.

Inschrijven

Inschrijven voor een training kan door een mail te sturen naar info@bionictechnology.nl waarin u uw voorkeurs trainingsdagen aangeeft en het aantal inschrijvingen. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op, om de inschrijving te formaliseren.
Voor verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor te Winschoten: telefoonnummer +31 (0)597 434911. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier op deze website.

Informatie

Uiteraard streven we ernaar elke geplande training te verzorgen. Bionic Technology behoudt zich echter het recht voor om bij onvoldoende deelname de training geen doorgang te laten vinden. Indien van toepassing zal Bionic Technology 1 week vóór aanvang van de training contact met u opnemen om de alternatieven te bespreken.