+31 (0)85 902 6950

Dealers

De applicatie van BioCoat producten is specialistisch werk en wordt alleen uitgevoerd door dealers die door ons zijn opgeleid. In Nederland zijn er op dit momenteel meer dan 50 gecertificeerde dealers werkzaam met BioCoat producten.

Bent u op zoek naar de een dealer voor in uw regio, neem dan rechtreeks contact op met Bionic Technology. Wij kunnen u vervolgens aan de meest geschikte gecertificeerde applicatiepartner(s) koppelen. 

Inloggen voor dealers

Voor de juiste applicatiepartner bel: +31 (0)597 434 911.

Wilt u dealer worden? Neem dan contact met ons op.

U zoekt een dealer?

Vul hieronder het formulier in en wij brengen u in contact met een van onze dealers.  

Wil jij distributeur/ wederverkoper worden?!

Je bent van harte welkom! Onze bijzondere, ecologische (nano)coatings en natural cleaners hebben een enorm potentieel. Hun werking en functionaliteiten zijn ongekend, de toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Er is voldoende ruimte om binnen ons netwerk actief te zijn, dat vraagt wel om focus! Dat is de reden dat wij ervoor kiezen om met landelijke sector-specialisten te werken. Onze netwerkpartners zetten zich actief in op het gebied van verkoop en/ of applicatie in de gekozen sector, hebben een goed netwerk hierbinnen, beschikken over een serviceapparaat voor hun klanten én voeren een kwalitatieve verkoop- en merkstrategie. Jij hebt de keuze om met het merk BioCoat of DutchProtect te werken óf om je eigen private label te voeren. Bionic Technology Global ondersteunt jou actief met kennis, marketing, sales en logistiek. Heb jij belangstelling om distributeur te worden? Dan ontvangen wij graag van jou een plan van aanpak. In dit plan geef je aan welke sector(en) jij wilt gaan bewerken, welke netwerk jij in deze sector hebt, hoe jouw verkoopteam en inspanningen eruit ziet en welke doelstellingen jij de komende 1-2-3 jaar hebt met onze producten. Op basis hiervan bepalen wij welke marketingondersteuning jij nodig hebt om succesvol te zijn, bepalen we de product - en verkooptrainingen die je gaat volgen, wat de basisvoorraad is die je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. Natuurlijk sluiten we het geheel af met aantrekkelijke inkoopvoorwaarden.

Voor méér informatie of een afspraak: bel met +31 (0)85 902 6950

Wat we doen: